24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Category - Algeria Breaking News

Perjalanan Aljazair & berita pariwisata pikeun anu datang sareng ahli perjalanan.

Aljazair mangrupikeun nagara Afrika Kalér kalayan garis pantai Mediterania sareng pedalaman gurun Sahara. Seueur karajaan anu ninggali warisan di dieu, sapertos reruntuhan Romawi kuno di sisi laut Tipaza. Di ibukota, Algiers, landmark Ottoman sapertos circa-1612 Masjid Ketchaoua ngajajar di sisi gunung Casbah, sareng gang-gang na tangga anu sempit. Kota Neo-Byzantine basilica Notre Dame d'Afrique dugi ka kakawasaan kolonial Perancis.