Kategori - Seychelles Ngalanggar Warta

Ngabobol berita ti Seychelles - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Berita, sareng Tren.

Seychelles berita perjalanan & pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Seychelles. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Seychelles. Inpormasi Wisata Victoria. Seychelles mangrupikeun nusantara di 115 pulau di Samudra Hindia, di luar Afrika Wétan. Éta tempatna seueur pantai, terumbu karang sareng cagar alam, ogé sato langka sapertos kuya Aldabra raksasa. Mahé, hub pikeun nganjang ka kapuloan sanés, mangrupikeun tempat ibukota Victoria. Éta ogé ngagaduhan leuweung hujan gunung Taman Nasional Morne Seychellois sareng pantai, kalebet Beau Vallon sareng Anse Takamaka.