Kategori - Liechtenstein Breaking News

Megatkeun berita ti Liechtenstein - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Liechtenstein Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Liechtenstein mangrupikeun pamaréntahan anu nganggo basa Jérman, panjang 25km antara Austria sareng Swiss. Éta dipikaterang ku istana abad pertengahan, bentang alam alpine sareng kampung-kampung anu dihubungkeun ku jaringan jalur. Ibukota, Vaduz, pusat budaya sareng kauangan, mangrupikeun tempat Kunstmuseum Liechtenstein, kalayan galeri seni modéren sareng kontémporér. Postmuseum mérangkeun parangko Liechtenstein.