24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Warta Breaking Australia

Ngabobol berita ti Australia - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Australia, sacara resmi Pasamakmuran Australia, mangrupikeun nagara daulat anu kalebet daratan buana Australia, pulau Tasmania, sareng seueur pulau anu langkung alit. Nagara ieu mangrupikeun nagara panggedéna di Oséania sareng nagara kagenep pangageungna sadunya ku total luas.