Kategori - Madagascar Breaking News

Megatkeun berita ti Madagaskar - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Madagaskar Wisata & Pariwisata News pikeun nu datang. Madagaskar, sacara resmi Républik Madagaskar, sareng sateuacana dikenal salaku Républik Malagasi, mangrupikeun nagara pulau di Samudra Hindia, sakitar 400 kilométer ti basisir Afrika Wétan. Dina 592,800 kilométer pasagi Madagaskar mangrupikeun nagara kapuloan pangageungna 2 di dunya.