24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Angola Breaking News

Warta ti Angola. Warta Angola pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita pikeun Anu Nganjang ka Angola. Pembaruan Kaamanan sareng Kaamanan, pamekaran sareng koméntar pikeun Angola.

Angola mangrupikeun nagara Afrika Kidul anu rupa-rupa tempatna ngalangkungan pantai Atlantik tropis, sistem walyrintine walungan sareng gurun Sub-Sahara anu ngalegaan ngalangkungan wates ka Namibia. Sejarah kolonial nagara éta katingali dina asakan anu dipangaruhan ku Portugis sareng landmark na kalebet Fortaleza de São Miguel, benteng anu diwangun ku Portugis di 1576 pikeun membela ibukota, Luanda.