24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Aruba Breaking News

Megatkeun berita ti Aruba - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Aruba mangrupikeun hiji pulau sareng nagara konstituén Karajaan Walanda di Laut Karibia kidul, ayana sakitar 1,000 kilométer kuloneun bagian utama Pulo Antillen alit sareng 29 kilométer kaléreun basisir Vénézuéla.