24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Bolivia Breaking News

Megatkeun berita ti Bolivia - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Wisata Bolivia & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Bolivia mangrupikeun nagara di Amérika Kidul tengah, kalayan rupa bumi anu rupa-rupa dugi ka Andes Pagunungan, Gurun Atacama sareng leuweung hujan Amazon Basin. Dina langkung ti 3,500m, ibukota administrasi na, La Paz, linggih di dataran luhur Andes 'Altiplano sareng gunung anu ditutup salju. Illimani di tukang. Di caketna nyaéta Dano Titicaca anu mulus kaca, danau anu panggedéna di buana, ngalangkungan wates sareng Peru.