Ngatur perkosaan barudak: Usaha pariwisata anu lumayan pikeun tilas prajurit Israél

Turis ngumbara ka Kolombia sering nga0king pikeun ubar sareng pikeun perkosa budak. Ieu mangrupikeun sisi wisata anu poék.
Eksploitasi seksual sareng perdagangan barudak nyebar di seueur penjuru dunya, kalebet Kolombia.
Tilas prajurit Israél anu dipikahoyong ku Kolombia pikeun trafficking séks, kaasup budak leutik, parantos ditahan di Portugal numutkeun ka pulisi Spanyol, anu ngiringan dina operasi éta.

Saatos nuturkeun anjeunna di Ibiza sareng Barcelona, ​​pulisi néwak Assi Moosh, 45 taun, caket Lisbon dinten Rebo nalika ngagaduhan dokumén idéntitas Israél palsu, pasukan pulisi Guardia Sipil Spanyol nyatakeun dina hiji pernyataan.

Anjeunna dituduh ngoperasikeun hotél "sapertos bunker" di Taganga, kampung nelayan Kolombia anu parantos kasohor ku backpacker sareng wisatawan. Di hotél awéwé ngora sareng budak awéwé bawah umur dieksploitasi séksual.

Otoritas Kolombia ngadéportasi Moosh - anu média lokal disebut "Iblis Taganga" - dina 2017 sabab anjeunna dianggap ancaman pikeun katertiban umum.

Saatos ngusir anjeunna, Kolombia ngaluarkeun surat tangkap internasional pikeun Moosh via Interpol pikeun perdagangan narkoba, pencucian uang sareng perdagangan manusa pikeun tujuan garapan séksual.

Dina Désémber pulisi Kolombia ngumumkeun operasi ngalawan cincin eksploitasi seksual Moosh disangka nyetél. Tilu urang Israél sareng dua urang Kolombia ditahan dina nyeureud.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.