Poténsi kekerasan di Zimbabwé: Pamaréntah AS ngaluarkeun peringatan perjalanan

Zimbabwé-perjalanan-peringatan-pasca-pamilihan-kekerasan
Zimbabwé-perjalanan-peringatan-pasca-pamilihan-kekerasan
Ditulis ku jelema nu nyunting

Pamaréntah Amérika Serikat parantos ngaluarkeun peringatan perjalanan sareng peringatan kaamanan pikeun warga Amérika di Zimbabwé.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dimimitian énjing tanggal 22 Agustus, Pengadilan Konstitusi di Zimbabwé bakal mimiti ngadangukeun tantangan pamilihan anu diajukeun ku Gerakan Parobihan Demokrasi (MDC). Pamaréntah sareng pulisi ngantisipasi sareng siapkeun paningkatan dina kekerasan anu parantos aya kusabab kerusuhan sipil sareng ningkatkeun tegangan politik. Kusabab ieu, pamaréntah Amérika Serikat parantos ngaluarkeun peringatan perjalanan sareng peringatan kaamanan pikeun warga Amérika.

Pikeun warga Amérika Serikat anu nganjang ka Zimbabwé, pamaréntah disarankan pikeun ngagaduhan rencana komunikasi sareng kulawarga sareng réréncangan, janten aranjeunna bakal terang iraha aranjeunna ngarepkeun ngupingna ti anjeun. Wisatawan didorong pikeun ngawaskeun berita lokal sareng tetep nuturkeun kaayaan sareng waspada pikeun naon anu lumangsung di sakurilingna pikeun ngamankeun kasalametan. Upami tiasa, pamaréntah ogé nyarankeun yén aya tambahan katuangan, cai, sareng pangobatan.

Numutkeun ka pulisi, kaamanan anu paling penting di daérah Distrik Usaha Komérsial Harare khususna, tapi di sakumna nagara ogé, kusabab kaayaan na kacida ngaco.

Kusabab ieu, Pulisi Républik Zimbabwé parantos ngaluarkeun paréntah pikeun nutup jalan-jalan dina tanggal 22 sareng 23 Agustus 2018 ti 0600 jam dugi ka 1800 jam di lokasi ieu:

· Sam Nujoma-Selous-Simon Muzenda

· Sam Nujoma-Samora Machel-Simon Muzenda

· Sam Nujoma-Kwame Nkrumah-Simon Muzenda

· Sam Nujoma-Nelson Mandela-Simon Muzenda

Saha waé urang Amérika di Zimbabwé anu peryogi bantosan kadesek pikeun ngahubungi Kedubes AS:

Kedubes Amérika Serikat Harare, Zimbabwé
172 Herbert Chitepo Avenue
Harare, Zimbabwé
Telp: (263) (4) 250-593
Darurat (263) (4) 250-343
Fax: + (263) (4) 250-343
Surélék consularharare@state.gov
https://zw.usembassy.gov/
Departemen Luar Negeri - Urusan Konsuler: 1-888-407-4747 atanapi 1-202-501-4444

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.