Putri Cruises ngaluncurkeun penyebaran Australia & Selandia Anyar panggedéna

0a1a-98
0a1a-98

Putri Cruises parantos ngumumkeun usum pelayaran Australia sareng Selandia Anyar pangageungna anu kantos nawiskeun balayar nuju sababaraha tujuan anu paling dramatis sadunya nalika pelayaran dina Oktober 2020 dugi ka usum Mei 2021. Anyar pikeun musim ieu, Regal Putri ngagabung sareng adi awéwé Majestic Princess di Australia, nyirian armada bungsu kapal pesiar pikeun balayar di daérah ieu.

Regal Princess is a MedallionClass ship powered by the OceanMedallion, the most advanced wearable device in the global hospitality industry, delivering a hassle-free, personalized vacation that gives guests more time to enjoy what they love most about cruising. Regal Princess will be visiting Singapore in November 2020 on her way to Australia.

Dina total, lima kapal Putri Cruises dijadwalkeun pikeun ngalayanan usum pesiar 2020-21, nawiskeun kapasitas langkung ti 220,000 tamu, sareng 127 total kepergian dina langkung ti 70 itineraries, panjangna dugi ka dua dinten dugi ka 35 dinten.

Sémah tiasa ngajajah kaajaiban alam Australia sareng pamanggihan budaya di Selandia Anyar, ka paradisesa pulau di Papua New Guinea, Kalédonia Anyar, Vanuatu, Fiji sareng seueur deui. Musim ieu kalebet 80 tujuan di 19 nagara, ti genep homeport, kalebet:

• Sydney & Auckland - Putri Majestic sareng Putri Regal
• Melbourne - Putri Safir
• Brisbane - Sun Princess
• Adelaide (BARU) sareng Perth (Fremantle) - Putri Laut

Sorotan tina usum pesiar 2020-21 Australia & Selandia Anyar kalebet:

• Anyar - 14-dinten Wétan & Kidul Penjelajah Laut pelayaran pulang-pergi ti Adelaide naék Laut Putri, nampilkeun telepon panggero pikeun palabuhan Éden.

• Balik deui ka Christchurch (Lyttelton) - dina pilihan perjalanan Selandia Anyar, mimitian bulan Nopémber 2020, Majestic Princess sareng Regal Princess bakal balik deui ka daérah anu diwangun deui di Christchurch, anu musnah ku gempa bumi dina Pébruari 2011.

• Langkung seueur Pelabuhan Ashore - nawiskeun sémah langkung seueur pikeun ngajalajah nalika aya di palabuan, musim ieu nawiskeun angkat wengi ti 14 kota, kalebet Melbourne, Adelaide sareng Perth, pikeun sababaraha ngaran.

• aksés ka 14 Situs Warisan Dunya UNESCO, kalebet Gedong Opera Sydney, Pegunungan Biru Raya sareng Taman Nasional Fiordland.

• Dua pilihan kapal pesiar anu ngagabungkeun wisata darat multi-wengi sareng pelayaran pikeun nganjang ka Great Barrier Reef sareng Uluru National Park's pikeun Ayers Rock.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov