Grup Radisson Hotel Group di Afrika: 11 hotél anyar

radissonblu
radissonblu

Radisson Hotel Group nambihan 11 hotél énggal di Afrika dina salapan bulan mimiti 2019, ngagancangkeun ékspansi di buana. Ieu nyayogikeun portopolio Grup Grup ka ampir 100 hotél sareng langkung ti 17,000 kamar anu dioperasikeun sareng di pamekaran di 32 nagara Afrika sareng pageuh dina jalur pikeun ngahontal 130+ hotél sareng 23,000 kamar dina 2022.

Andrew McLachlan, Wakil Présidén Senior, Pangwangunan, Sub Sahara Africa, Radisson Hotel Group, saurna: "Ieu mangrupikeun taun anu kuat pikeun Radisson Hotel Group, khususna di Afrika, buana anu urang percanten pisan. Taun ieu kami parantos nandatanganan perjanjian hotél anyar unggal 25 dinten, masing-masing dijejeran sareng strategi pangwangunan fokus urang anu kalebet bubuka mérek anyar sareng kamekaran skala di kota-kota konci dimana urang tiasa ngembangkeun sareng ngaoperasikeun sababaraha hotél di kota anu sami. Ieu bakal ngahasilkeun seueur sinergi operasi sareng kauntungan biaya pikeun unggal hotél anu aya di kota anu sami. Kami ayeuna fokus kana 23 ti 60 kota gedé di Afrika sareng gaduh catetan lagu anu kabuktosan nalika ngabandingkeun ukuran portopolio urang di Afrika salami 19 taun urang aktip di buana. Kami reueus yén mérek andalannya urang, Radisson Blu, parantos dua taun berturut-turut ngamankeun tempat paling luhur salaku merek hotél anu paling gancang di Afrika, numutkeun W Hospitality Pipeline Report. ”

Tim Cordon, Wakil Présidén Senior Area, Wétan Tengah & Afrika, Radisson Hotel Group, saurna: "Kalayan modél operasional anyar kami, kami ngarecah rékor di 2018 kalayan paningkatan margin GOP di unggal pasar, sanaos sababaraha kamunduran laju. Taun ayeuna urang teraskeun ngalakukeun éta kalayan sababaraha tonggak tonggong kahontal, sapertos pendapatan grup ningkat ku 14%, paningkatan 30% dina pendapatan Radisson Rewards Rapat, langkung ti 50 penghargaan anu dimeunangkeun sareng 90% hotél Radisson di Afrika ngamankeun sertifikasi Safehotels. Kami parantos netepkeun global anu munggaran pikeun kaamanan hotél sareng kaamanan sareng Radisson Blu Hotel & Conference Center Niamey ngamankeun tingkat pangluhurna sertifikasi Safehotels, Executive, ngan tilu dinten saatos hotél dibuka dina Juni 2019. Kami parantos nempatan investasi pikeun sumber daya di jero Afrika , ngembangkeun tim dukungan hotél sareng pamilik kami. "

Ngomentaran rencana pangwangunan Afrika Wétan Grup, McLachlan nyarios, "Diluyukeun sareng rencana pangembangan lima taun urang, urang milarian skala di kota-kota konci anu proaktif, sapertos Addis Ababa, Nairobi, sareng Kampala. Aya kasempetan anu hébat di Étiopia kusabab penduduk sareng gampang aksés angkat udara, sareng maskapai terkenal di Afrika, Ethiopian Airlines. Addis Ababa berpotensi pikeun nyayogikeun masing-masing tina lima merek hotél aktif kami di Afrika. Kasempetan ieu sanés ngan ukur pikeun hotél ngawangun anyar tapi ogé pikeun konvérsi mérek lokal. Afrika Wétan nampilkeun rungkun sareng pantai kasempetan unik. Kami ngajalajah proyek eko-wisata, ngamangpaatkeun Taman Nasional di Uganda, Rwanda, sareng Kénya. Dina hal prospek pantai, kami nalungtik kasempetan di Mombasa, Zanzibar, Dar es Salaam sareng Diani. "

Dugi ka taun ayeuna, Radisson Hotel Group parantos muka dua hotél di Afrika; Radisson Blu Hotel & Conference Center, Niamey - hotél mérek internasional munggaran sareng ngan ukur 5-Star di nagara éta ogé debut grup ka Aljazair kalayan dibuka Radisson Blu Hotel, Algiers Hydra. Radisson Hotel Group dijadwalkeun muka dua hotél deui sateuacan akhir taun, kalayan dibuka hotél na anu katilu di Kénya, Radisson Blu Hotel & Residence Nairobi Arboretum dina Oktober sareng Radisson Blu Hotel Casablanca dijadwalkeun dibuka dina bulan Nopémber, nyirian Éntri mimiti grup di kota.

Salaku tambahan kana portopolio genep hotél anu ditandatanganan di Mesir awal taun ieu, sésana ngurus hotél anyar kalebet:

Radisson RED Johannesburg Rosebank, Afrika Kidul

Ngawangun kasuksesan merek hotél Radisson RED, grup nembé ngumumkeun panandatanganan hotél Radisson RED anu kadua di Afrika Kidul. Dijadwalkeun dibuka dina bulan Fébruari 2021, Radisson RED Hotel Johannesburg, Rosebank bakal sumping sareng ngoyagkeun industri perhotelan di kota panggedéna Afrika Kidul.

Hotél bakal aya di Oxford Parks, tempat campuran campuran anu nyamuni kantor premium, apartemen sareng toko ritel sareng réstoran, sadayana aya dina lingkungan anu saé kualitas luhur, dikelola sacara pribadi sareng tiasa ditingali.

Radisson RED Hotel Johannesburg, 222 kamar anyar ngawangun, Rosebank bakal diwangun studio standar sareng suite dina desain kandel. Hotél bakal nampilkeun konsép kadaharan sareng inuman Radisson RED anu kawéntar sareng adegan sosial, sapertos 'sadidinten makan' Oui Bar & Ktchn. Nuturkeun jejak hotél adina na di Cape Town, milih palang rooftop pangsaéna di kota, Radisson RED Johannesburg, Rosebank ogé bakal ngagungkeun bar atap teras trendi. Dina hateupna ogé bakal kalebet kolam renang sareng kamar kabugaran, masihan sémah sababaraha pilihan pikeun bersantai, sadayana nalika berjemur dina pemandangan cakrawala Johannesburg.

Radisson Hotel La Baie d'Alger Algiers, Algeria

Radisson Hotel La Baie d'Alger di Algiers mangrupikeun hotél kadua Grup di Aljazair sareng hotél mérek Radisson munggaran di nagara éta.

Hotel énggal énggalna dijadwalkeun dibuka dina 2022, saé ayana di distrik El Hamma. Ieu hartosna éta bakal gampang dijangkau tempat wisata anu kasohor sapertos Taman Botani El Hamma, Peringatan Martyr sareng Museum Nasional Prasajarah sareng Etnografi Bardo. Éta ogé caket ka Pelabuhan Algiers, palabuan utama bersejarah Aljazair pikeun bursa perdagangan maritim.

Hotel 184-kamar - diwangun ku kamar standar, suite junior sareng suite - bakal nganteurkeun pangalaman Radisson anu leres ku ngantepkeun sémah ngaraosan lengkep dina rohangan anu nyenangkeun. Sémah bakal tiasa ngiringan asakan lokal sareng internasional di réstoran makan sadidinten bari ngaraosan camilan ringan sareng inuman anu nyegerkeun di lobi. 308sqm rapat sareng ruang acara hotél urang bakal diwangun ku lima ruang rapat canggih sareng hiji tempat konperénsi. Fasilitas luang ogé bakal kalebet gym sareng spa anu lengkep.

Portopolio tilu hotél di Madagaskar:

Radisson Blu Hotel Antananarivo Waterfront jeung Radisson Hotel Antananarivo Waterfront bakal ditempatkeun sacara idéal di lokasi pusat di parapatan jalan kota di bisnis utama sareng distrik komersial. Kalayan tilu gerbang lebet, hotél bakal ngagaduhan aksés anu teu aya tandinganna ka Bandara Internasional Antananarivo, kirang ti 30 menit. Lokasina di Waterfront, sanyawa sepi anu diamankeun (sistem CCTV anu dijaga 24 jam) sareng dikurilingan ku danau ageung sareng sababaraha toko kalebet réstoran, mall, sareng bioskop.

Harta katilu, Radisson Serviced Apartments Pusat Kota Antananarivo, perenahna di daérah anu hirup di tengah kota, dikurilingan ku bar, réstoran ogé bank-bank utama, kementerian, sareng Istana Présidén kuno.

Inpormasi ieu dibagi tina Africa Hotel Investment Forum (AHIF) anu lumangsung 23-25 ​​Séptémber 2019 - Sheraton Addis, Étiopia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.