Rusia lengkep ngalarang perjalanan ti Botswana, Zimbabwé, Hong Kong, Lésotho, Madagaskar, Mozambik, Namibia, Tanzania, Eswatini sareng Afrika Kidul

Rusia lengkep ngalarang perjalanan ti Botswana, Zimbabwé, Hong Kong, Lésotho, Madagaskar, Mozambik, Namibia, Tanzania, Eswatini sareng Afrika Kidul

Nyitak Friendly, PDF & Email

Rusia lengkep ngalarang perjalanan ti Botswana, Zimbabwé, Hong Kong, Lésotho, Madagaskar, Mozambik, Namibia, Tanzania, Eswatini sareng Afrika Kidul

Rusia lengkep ngalarang perjalanan ti Botswana, Zimbabwé, Hong Kong, Lésotho, Madagaskar, Mozambik, Namibia, Tanzania, Eswatini sareng Afrika Kidul

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.