Yayasan Sendal sareng Cai Manis Nyayogikeun Konseling COVID-19

Yayasan Sendal sareng Cai Manis Nyayogikeun Konseling COVID-19
Yayasan Sendal

Jalma anu berjuang pikeun ngungkulan masalah anu aya hubunganana sareng COVID-19 ayeuna tiasa milarian bantosan online di Sweet Water Foundation. Helpline anu diluncurkeun taun 2018 ku Yayasan Sendal sareng Yayasan Cai Manis pikeun nguatkeun kapasitas Grenada pikeun ngabantosan barudak tina kekerasan seksual, nyaéta ngalegaan jasa-jasa na ka sadaya jalma dina waktos pandemi global anu henteu pernah dilakukeun ieu.

"Salila COVID-19, tangtosna, kami ngalakukeun bagian pikeun ngabantosan bangsa," saur Spesialis Perlindungan Anak sareng Diréktur Yayasan Cai Manis Dr Hazel Da Breo ka The Grenadian Voice. Anjeunna nambahan yén ti saprak COVID-19, sakitar 50% teleponna parantos aya hubunganana sareng COVID-19.

Dr. Da Breo nyatet yén sanaos bantosan éta mimitina didirikeun kanggo fokus dina panangtayungan murangkalih, telepon ditampi ti nonoman, nonoman, sareng nonoman déwasa milari waleran ngeunaan masalah séks sareng seksualitas sareng hubungan.

"Kami ogé parantos ngabantosan klien kalayan idéal bunuh diri," saur anjeunna, ngingetan yén tagline nyaéta "Waktos Naon pikeun Alesan Naon waé."

Pendiri Dr. DaBreo ngalaporkeun yén "Fitur WhatsApp jauh anu paling sering dianggo. Henteu ngan ukur urang ngagaduhan anu nélépon énggal, tapi klien lami tetep sareng kami ti saprak mimiti dina layanan konseling online lengkep, rahasia. "

Anjeunna ngabagi yén dina kuartal kahiji pikeun 2020, 1,185 kontak antara WhatsApp, téks, email, sareng telepon parantos lebet.

Heidi Clarke, Diréktur Eksekutif di Sandals Foundation, optimis yén jasa Air Manis bakal ngabantosan.

"Nalika kulawarga di sakumna dunya kapaksa cicing di bumi, urang terang yén kanyataan anyar ieu tiasa ngabina tingkat setrés anu langkung luhur pikeun murangkalih sareng déwasa anu ngahasilkeun paningkatan kasus panyiksa émosional sareng bahkan fisik. Tim di Sweet Water parantos dilatih sacara ahli, sareng kami ngabagéakeun unggal anggota kulawarga Grénadia pikeun ngahontal upami aranjeunna peryogi dukungan pikeun napigasi waktos anu sesah ieu. Babarengan, urang tiasa silih bantosan ngajaga kaséhatan méntal anu positip sareng ngabina hubungan anu langkung saé, "saur Clarke.

Klinik Sweet Water Foundation aya di Wave Crest Apartment, Grand Anse, St. George. Éta dikerjakeun ku 3 pembimbing terlatih, masing-masing ngaréspon kana sagala rupa toko kontak. Aya ogé 2 ahli terapi anu ningali klien tatap muka.

The Sweet Water Foundation Child Helpline parantos ngagabung sareng Child Helpline International (CHI), jaringan global 181 helplines murangkalih di 147 nagara sareng bakal beroperasi dina cara anu sami sareng hélemin sanés anu aya dina jaringan.

Pikeun langkung ti tilu dasawarsa, Sandals Resorts International parantos aub dina masihan deui komunitas lokal di pulau-pulau anu disebat bumi. Ngadegna Yayasan Sendal janten pendekatan terstruktur pikeun ngajantenkeun parobihan positip dina bidang pendidikan, masarakat, sareng lingkungan. Kiwari, Yayasan mangrupikeun penyambungan filantropi anu leres tina mérek - panangan anu nyebarkeun injil ngeunaan harepan anu mereun di unggal juru Karibia. Pikeun Sendal, harepan anu mereun langkung ti ngan ukur filsafat, éta nyaéta ajakan pikeun bertindak.

Pitulung: 537-7867 atanapi 800-4444 atanapi email helpline@sweetwaterfoudation.ca

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.