Yayasan Sendal: Yayasan Wisata Jawab Anu Paporit

Otomatis Ngiringan
Yayasan Sendal

Pagawean pinunjul tina Yayasan Sendal pikeun ngembangkeun komunitas Karibia sareng ngahudangkeun harepan dina kahirupan masarakat daérah éta sakali deui diaku sabab éta namina "Favorite Responsible / Philanthropic Travel Foundation" dina Agén Pilihan bergengsi anu bergengsi pikeun taun lempeng kadua. Pengumuman éta dilakukeun dina acara industri perjalanan Kanada anu dianti-anti pisan anu dilaksanakeun ampir dina 1 Oktober 2020.

Sandals Foundation didirikeun taun 2009 ku Wakil Pupuhu Sandals Resorts International, Adam Stewart, kanggo ngagedékeun padamelan filantropis anu parantos janten fungsi inti tina ranté Resort-inklusif saprak dibuka panto 39 taun ka pengker.

"Karibia mangrupikeun bumi, sareng masarakatna sakulawarga. Kami komitmen pikeun investasi deui di bumi sareng nyayogikeun kasempetan anu ngabantosan masarakat daérah urang percanten sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé pikeun diri sareng generasi anu bakal datang, "saur Adam Stewart, Wakil Ketua Sandals Resorts International.

Yayasan Sendal: Yayasan Wisata Jawab Anu Paporit

The Agents 'Choice Awards didirikeun taun 1999 ku Baxter Media anu berbasis di Toronto sareng publikasi andalannya, Kanada Travel Press sareng Travel Courier. Survei taunan mangrupikeun sampling pangageungna agén perjalanan Kanada anu milih pemasok perjalanan favoritna dina sababaraha kategori. Taun ayeuna, bahkan dina mangsa pandemi COVID-19, ngadeukeutan 6,000 ahli perjalanan Kanada ngadugikeun sora pikeun 38 kategori.

Stewart, anu ogé Présidén Yayasan Sendal, negeskeun: "Kami pisan bersyukur diakui ku agén perjalanan anu luar biasa di Kanada sareng penghargaan ieu. Aranjeunna mangrupikeun pasangan anu kritis anu ngajantenkeun padamelan urang tiasa dilakukeun. Bareng sareng anggota tim kami, tamu, sareng mitra kami parantos ngahasilkeun kesan anu positif dina kahirupan langkung ti 990,000 jalma. "

Yayasan Sendal: Yayasan Wisata Jawab Anu Paporit

Di 2019, Yayasan Sendal ditampi ku Jurusan Komunikasi Global PBB salaku salah sahiji organisasi anu usahana na nyumbang pisan pikeun nerapkeun Agenda pikeun Pengembangan Berkelanjutan sareng Tujuan Pengembangan Berkelanjutan (SDGs).

Malah nalika daérah ngalaman kateupastian kusabab pangaruh tina pandemi COVID-19, Yayasan tetep janten lantera, nyayogikeun bantuan sareng dukungan pikeun kulawarga sareng layanan sosial.

Yayasan Sendal: Yayasan Wisata Jawab Anu Paporit

Heidi Clarke, Diréktur Eksekutif di Sandals Foundation, nyatakeun yén amal anu didaptarkeun bakal tetep ngalakukeun bagianna pikeun mastikeun yén dalapan pulau tempat aranjeunna beroperasi aya dina jalur pikeun masa depan anu berkelanjutan.

"Salaku organisasi régional, éta mangrupikeun misi kami pikeun nanem modal pikeun ngembangkeun berkelanjutan Karibia. Kami bakal terus nguatkeun komunitas, investasi kana literasi sareng pendidikan, ngadukung mata pencaharian, ngiringan nonoman urang, ngabantosan anu peryogi, nguatkeun kasehatan, sareng ngajagi lingkungan ngalangkungan program anu ngarobah kahirupan anu nguatkeun kahirupan, "saur Clarke.

Yayasan Sandal dioperasikeun di Jamaika, St. Lucia, Grenada, Antigua, Barbados, Kapuloan Turks sareng Caicos, sareng The Bahama damel di bidang pendidikan, komunitas, sareng lingkungan.

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.