Sendal Yayasan Kado Putri Margaret Rumah Sakit Pediatric Ward

Sendal Yayasan Kado Putri Margaret Rumah Sakit Pediatric Ward
Yayasan Sendal Kado Rumah Sakit Putri Margaret

Pasien Departemen Pediatric di Rumah Sakit Putri Margaret di Nassau, Bahamas, ayeuna bakal dipariksa sareng dirawat ku alat-alat canggih berkat sumbangan anu ageung ti Yayasan Sandal.

Alat-alat éta, anu hargana US $ 13,000 bakalan ngalayanan sakitar sarébu (1,000) murangkalih anu ngagunakeun fasilitas médis unggal taun.

Diomongkeun dina latihan nyerah resmi dina Salasa, 3 Maret, Dr Marcia Bassett, Kepala Dinas Pediatrik di Rumah Sakit Putri Margaret, nyatakeun "sumbangan éta bakal sacara signifikan ningkatkeun operasi Pediatric Ward sareng perawatan anu dipasihkeun ka pasién sareng kulawarga. " Dr Bassett kagumbiraan dina sumbangan anu tim médisna hoyong pisan beroperasi.

"Kami pisan, bagja pisan éta Sendal milih kami pikeun nampi sumbangan ieu. Ieu mangrupikeun barang anu dibutuhkeun pisan sareng tim moal sabar pikeun ngamimitian nganggo éta. ”

Alat-alat médis anu nembe ditampi mangrupikeun Oksimeter Pulsa Tangan Dilaksanakeun pikeun ngukur jumlah oksigén dina getih (pulsa); monitor tanda Vital kalayan nangtung sareng asesoris pikeun ngabantuan dokter mariksa unggal tanda vital pasién, sacara akurat nyatet parobihan dina kaayaan pasien sareng nyaluyukeun ubar-ubaran pikeun nyayogikeun perawatan anu pangsaéna; sareng Skala Kursi Digital Digital anu ngamungkinkeun pasién anu ngagaduhan keterbatasan seluler atanapi fisik, kasaimbangan goréng atanapi suku lemah tiasa ditimbang nalika dipangku.

Selimut Natus Phototherapy ogé parantos dipésér sareng bakal dikirimkeun ka rumah sakit dina sababaraha minggu ka payun. Sistem fototerapi anu intensif bakal nawiskeun murangkalih anu énggal kalayan jaundice anu pangobatan anu pangsaéna sareng ngamimitian dina kahirupan.

Heidi Clarke, Diréktur Eksekutif di Sandals Foundation nyatakeun yén Yayasan ngahormatan pikeun tiasa ngadukung perawatan kulawarga anu dipasihkeun ku rumah sakit.

"Salaku Yayasan anu ngalayanan Karibia sareng masarakatna, urang teras-terasan ningali program anu nyayogikeun pangwangunan sustainable masarakat Karibia."

Rumah Sakit Putri Margaret, Clarke nuluykeun, "ngalayanan kabutuhan anu luar biasa ku nawiskeun aksés anu sami pikeun kasehatan. Kami bagja pisan yén kami dina posisi ngabantosan rumah sakit ieu kanggo ngalayanan masarakat. "

Pediatric Ward sareng alat-alatna rusak nalika ngalangkungan Hurricane Irma di 2017. Sumbangan éta ku sabab kitu disaluyukeun pisan sareng dua program teureuh utama Sandals Foundation - pamekaran komunitas sareng Bantuan Bencana.

The Sandals Foundations mangrupikeun organisasi nirlaba anu diluncurkeun dina Maret 2009 pikeun ngabantosan Sendal Resorts Internasional teraskeun ngadamel bédana dina kahirupan jalma-jalma di daérah tempat damelna.

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.