Sendal Resorts Basisir Kidul Nembongkeun Rencana Desain Anyar

Sendal Resorts Basisir Kidul Nembongkeun Rencana Desain Anyar
Sendal Resort

Sandals Resorts International, perusahaan sadaya-inklusif, ngumumkeun rencana desain renovasi jutaan-dolar dina oasis Jamaika na, Sendal Basisir Kidul. Nuju debut dina bulan Désémber ieu, tamu tiasa ngarepkeun jaman anyar pikeun perusahaan resor kalayan ditambahan Swim-up Rondoval ™ Suites anu munggaran di dunya, diposisikan dina oasis kolam renang 17,040 sq. Tamu ogé bakal senang di Déwan Walanda anu aya deui 112 kamar anu aksés sacara langsung sareng dua kolam renang anu anyar. Tempat kawinan anu subur ayeuna ditambihan pikeun ngahias kebon di Resor Italia Village.

Saatos mimiti ngenalkeun desain Rondoval canggih di Sendal Grande Antigua, dituturkeun ku Sendal Grande St. Lucian, Sendal Grenada sareng Sendal Royal Barbados, Sandals Kidul Basisir ayeuna bakal netepkeun tonggak sejarah anu sanés sareng Swim-Up Rondoval Suites anu munggaran. Dirancang pikeun janten suangan mewah anu jauh tina jalan dunya, 20 Swim-up Rondoval Suites bakal ngukur diaméter 22 kaki anu ngagem kalayan langit-langit kerucut 20-kaki. Ngadeukeutan sémah langkung caket kana cai tibatan anu kantos sateuacanna, suite dina babak bakal nampilkeun kolam renang terjun swasta dihias ku cai mancur nganggo gelas Itali sareng batu kapur Indonésia. Ciri khas tina inovasi kalebet aksés kana kolam renang nol-éntri 17,040 sq. Ft, kolam renang pangpanjangna di Hémisfér Kulon, Tranquility Soaking Tub ™ anu saderhana pikeun duaan sareng ayunan anyaman di jero ruangan anu éndah kalayan pemandangan luar anu saé. Perabotan bakal didamel khusus tina panjuru dunya, kamar mandi bakal nyombakeun kasombongan batu anu ditunda kalayan kaca spion anu hurung Hollywood, sareng di luar ruangan, perabotan ruang tamu kontémporér bakal ngalengkepan sundeck karang swasta. Pasangan bakal mikaresep ati-ati manja juru jompo pribadi, dilatih ku Guild of Professional English Butlers, nawiskeun éksklusif lengkep sapanjang aranjeunna tetep.

Langkung ti payun ekspektasi wisatawan luang generasi salajengna, Désa Belanda anu Resort bakal ngalaman renovasi lengkep dina pamandangan rélaxasi modéren anu diideuan ku laut. Suite anu parantos dibayangkeun deui bakal janten unggeuk kana kaindahan alam cai ku skéma warna biru sareng nétral. Desa 112 kamar - diwangun ku 16 kamar Butler Elite sareng kamar 96 Klub sareng Tingkat Méwah bakal kalebet bak sareng pancuran gratis di jero rohangan, kerendeman Perendaman Tubuh ™ luar pikeun dua, sareng aksés ngojay-up ti kolam renang swasta pikeun kategori pilih.

"Sendal Basisir Kidul mangrupikeun tujuan anu paling indah di daratan Jamaica anu henteu diparkir," nyatakeun Gordon "Butch" Stewart, Pupuhu Resor Sendal. "Tujuan kami nyaéta pikeun ngalangkungan ekspektasi sababaraha waktos, sareng Sandals South Coast anyar bakal ngalakukeun éta sareng seueur deui. Resor anu aya dina lingkungan alam 500-acre anu subur, sapanjang cai biru biru mangrupikeun inspirasi pikeun proyék anu luar biasa ieu. Kami henteu tiasa ngantosan tamu urang ngalaman inovasi anyar anu mewah ieu. ” Stewart teraskeun.

Perbaikan ieu bakal ngiringan fitur desain arsitéktur anu parantos canggih, sapertos Bungalow Over-the-Water anu mewah, Kapel Kawinan Serenity Over-the-Water, sareng palang cai laut anu nawiskeun pandangan 360-derajat sagara.

Sendal Basisir Kidul bakal dibuka deui dina 1 Oktober 2020. Swim-Up Rondoval Suites anu anyar sareng suite Village Dutch anu direnovasi ayeuna nampi reservasi pikeun kadatangan mimiti tanggal 10 Désémber 2020. Pikeun mesen liburan méwah Termasuk® anjeun salajengna di salah sahiji suite anu narik ati ieu, didatangan: https://www.sandals.com/south-coast/.

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.