Sektor perjalanan sareng pamimpin global komitmen pikeun panangtayungan anak tina palaku kelamin séks anu ngumbara

panyalindungan anak
panyalindungan anak
Ditulis ku jelema nu nyunting

KTT Internasional ngeunaan Perlindungan Anak dina Perjalanan sareng Pariwisata bakal dilaksanakeun di Agora Bogota Convention Center di Avenida Calle 24 # 38 - 47 di Bogota, DC, Kolombia, ti Rebo, 6 Juni, dugi ka Kemis, 7 Juni 2018.

Perjalanan sareng pariwisata parantos ngembang pesat di sakumna dunya dina sababaraha taun terakhir, sareng bangsa-bangsa anu nguntungkeun tina pertumbuhan ieu. Industri ieu ngerjakeun jutaan, ngahasilkeun miliaran panghasilan, sareng berpotensi angkat ratusan jutaan kaluar tina kamiskinan. Nanging, nalika wisatawan ngajajah langkung seueur dunya, kitu ogé jalma-jalma anu bakal ngarugikeun barudak ku cara ngamangpaatkeun séksual atanapi nyiksa aranjeunna.

Di sadaya daérah anu sering dikunjungi wisatawan nasional sareng internasional, sareng wisatawan bisnis, murangkalih anu ngagaduhan résiko disiksa sareng dieksploitasi. Anu ngalanggar sering ngamangpaatkeun kamiskinan, pangaluaran sosial, hukum lemah, sareng budaya impunitas.

Korban tiasa dieksploitasi dimana waé, kalebet réstoran, hotél, bar, sareng panti pijat ogé di jalan sareng pribadi boh wengi atanapi dina siang.

Teu aya daérah anu keuna ku kajahatan ieu, sabab teu aya nagara anu kebal, utamina kalayan gampang yén palaku tiasa kontak sareng korbanna ku alat sareng platform anu ditawarkeun ku téknologi Internét sareng komunikasi, kalebet telepon sélulér.

Alamat panutupan sareng konperénsi média anu nampilkeun Présidén Kolombia, Juan Manuel Santos Calderon, bakal dilaksanakeun dina 7 Juni jam 1700 jam.

Hadirin anu kasohor diantarana:
• Juan Manuel Santos Calderón, Présidén Kolombia
• Sandra Howard anu terhormat, Wakil Menteri Pariwisata, Pamaréntah Kolombia sareng tilas Pupuhu Majelis Umum UNWTO
• Maria Lorena Gutiérrez, Menteri Dagang, Industri sareng Pariwisata, Pamaréntah Kolombia
• Griselda Restrepo, Menteri Tenaga Kerja, Pamaréntah Kolombia
• Mariama Mohamed Cisse, Pimpinan diréktur Jurusan Sosial Uni Afrika sareng Koordinator, Panitia Ahli Afrika ngeunaan Hak sareng Karaharjaan Anak (ACERWC)
• Helen Marano, Wakil Présidén Eksekutif, Urusan Éksternal, Déwan Perjalanan sareng Pariwisata Dunya
• Philip KH Ma, Wakil Pupuhu Kamar Pariwisata Cina
• Alejandro Varela, Wakil Diréktur Amérika, Organisasi Pariwisata Dunya PBB
• Cornelius Williams, Kapala Global Perlindungan Anak, UNICEF
• George Nikolaidis, Ketua Panitia Lanzarote, Déwan Éropa
• Bjorn Sellstrom, Kajahatan Koordinator ngalawan barudak Tim, Markas INTERPOL
• Cik Margaret Akullo, Koordinator Proyék pikeun GLO.ACT, UNODC HQ di Wina

KTT diatur sareng diayakeun ku: Kamentrian Dagang, Industri sareng Pariwisata Kolombia; Otoritas Pariwisata Kabupaten Ibukota bogota; Kamentrian Luar Negeri Kolombia; Otoritas Perlindungan Anak Kolombia; sareng Fundación Renacer / ECPAT Kolombia. Éta diayakeun ku: Déwan Wisata sareng Pariwisata Dunya (WTTC), Pasukan Tugas Tingkat Tinggi ngeunaan Perlindungan Anak dina Perjalanan sareng Pariwisata, Dana Anak-anak PBB (UNICEF), Kantor PBB ngeunaan Narkoba sareng Kajahatan (UNODC ), sareng ECPAT Internasional.

KTT ieu mangrupikeun tindak lanjut kana Studi Global ngeunaan Eksploitasi Sanggama Barudak dina Wisata sareng Pariwisata, usaha anu munggaran digabungkeun ku 67 mitra pikeun ngarti kana sipat global sareng lingkup kajahatan ieu. Panilitian netepkeun rekomendasi anu meryogikeun tindakan sasarengan ti PBB, pamaréntahan, LSM, pulisi, sareng bisnis fokus wisata. Rapatna bakal ngahontal konsensus ngeunaan kumaha langkung nerapkeun saran ieu.

Patarosan bakal dicandak salami sadaya sési ku pamilon sareng wartawan wilujeng sumping dina sési naon waé. The média tiasa nerapkeun akreditasi sareng pendaptaran di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.