Pitunjuk Audio Terjun Victoria nambihan 3 bahasa anyar pikeun panduan audio na

VictoriaFalls-Audio-pituduh-alat-pikeun-pituduh-datang-ngalangkungan-Victoria-Falls-Gambar-ti-Audio-Pitunjuk
VictoriaFalls-Audio-pituduh-alat-pikeun-pituduh-datang-ngalangkungan-Victoria-Falls-Gambar-ti-Audio-Pitunjuk
Ditulis ku jelema nu nyunting
ku John Ditima

Pitunjuk Audio Terjun Victoria (VFAG) parantos nambihan 3 bahasa deui kana panduan audio na anu nyayogikeun pedaran lengkep ngeunaan 25 titik tontonan curug sareng leuweung hujan.

Sejarah, papanggihan, sareng pembentukan curug, satwa lokal, satwa, sareng seueur deui, kalebet.

VFAG nyarios: "Tilu basa anyar parantos diunggah (dina panduan audio Curug Victoria) sareng parantos siap angkat. Kami parantos nambihan basa Jérman, Rusia, Italia, sareng nyandak 7 bahasa anu diunggah. ”

Inggris, Perancis, Spanyol, sareng Cina ayeuna nuju dina pituduh audio.

Handsét pituduh audio tiasa dianggo dina Victoria Niagara gerbang lebet. Alat pituduh audio ngagaduhan panutup tahan cai, lanyard, headphone, sareng peta inpormasi pikeun Victoria Falls.

Lane nambihan yén panduan audio bakal énggal-énggal sayogi di Google Play Store sareng Apple App Store dina basa anu sami.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.